Meer in Amsterdam

Endodontologie in Amsterdam

Bij Tandartspraktijk Buitenveldert kunt u terecht voor endodontologie in amsterdam en voor estetische tandheelkunde. De specialisten van Tandartspraktijk Buitenveldert staan voor u klaar, ook bij spoed.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden voor hangende oogleden, wallen onder uw ogen en laagstaande wenkbrauwen. Laat uw ooglid controleren bij amsterdamoogzorg.nl

Hangende oogleden

Zie je weinig doordat je oogleden hangen? Een ooglidcorrectie helpt je om weer met een frisse, open oogopslag door het leven te gaan.

Letselschade door medische fouten

Is er door een fout van de (cosmetisch) arts letselschade ontstaan? Je kunt deze letselschade mogelijk verhalen op de arts verzekering. Schakel een letselschade expert in.

Regel op tijd je nalatenschap

Wordt je zicht steeds slechter? Dan is het belangrijk om op tijd je nalatenschap te regelen, anders kun je deze zelf niet meer controleren. Voor een nalatenschap in Friesland kun je bijvoorbeeld terecht bij Brink Nalatenschappen.

Hulp bij geboortes

Zoek je een verloskundige in Amsterdam, dan biedt Pregnanta Geboortezorg de persoonlijke hulp die iedere moeder en vader kan wensen.