Cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

Het is natuurlijk erg belangrijk om je uiterlijk bij te houden. Het kan gaan om het verzorgen ervan, dagelijks met water en zeep, het kammen van je haren, opdoen van make-up, smeren van crème, een ooglift laten doen wanneer je last hebt van hangende oogleden en ga zo maar door. Dit is natuurlijk niet het enige waar mensen zich in de ochtend druk over kunnen maken als ze in de spiegel kijken. Ook het gebit speelt een belangrijke rol. Hier willen we graag meer over vertellen. Wat is er allemaal mogelijk om je gebit qua esthetiek te verbeteren? Die vraag staat centraal in deze blog. Lees snel verder om het te ontdekken.

Bij tandartspraktijk Amsterdam helpen ze je overigens graag verder met de geschikte behandeling. 

Facings laten plaatsen 

Wanneer jij niet tevreden bent over de kleur en stand van je tanden, dan is het mogelijk om dit te corrigeren door middel van facings. Niet iedereen weet wat dit voor dingen zijn. In feite gaat het over schildjes die rond je tanden gemaakt worden. Dit is altijd maatwerk en daarmee is het mogelijk om een correctie toe te passen die je nodig hebt. De tandarts maakt heel gemakkelijk facings voor je tanden, daarmee is ook de kleur van je tanden te veranderen. In principe verandert er niets aan je natuurlijke tanden, er komen alleen schildjes omheen, zodat ze weer helemaal gaaf en fris eruit zien. 

Je tanden laten bleken 

Een andere populaire behandeling bij de cosmetische tandarts, is het laten bleken van de tanden. Wanneer jij bijvoorbeeld veel koffie en wijn gedronken hebt en je tanden zijn daardoor verkleurd, dan is het mogelijk om ze weer wit te maken door ze te laten bleken bij de tandarts. Het is overigens ook mogelijk om je tanden thuis te bleken. Dan moet je meerdere nachten met een bitje in slapen. Dat is op zich niet heel erg ingewikkeld, maar het kan wel vervelend zijn. Bij de tandarts gaat het veel sneller en daarbij is het ook nog eens een keer zo, dat hij of zij kan controleren of het allemaal wel veilig gebeurt. Wij raden je dus zeker aan de tanden te laten bleken door de tandarts.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van oogzorg en stijltrends op het gebied van visuele hulpmiddelen.

Contactgegevens

Via info @ amsterdamoogzorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden